Поръчки и доставки

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт в рамките на три работни дни, или в зависимост от натовареността на сайта, или по време на почивни дни и празници. Възможно е допълнително забавяне на заявените книги, ако очакваме доставка, или допечат на някое издание.
Цената на доставката се определя от наложения платеж, броя, обема, теглото на поръчаните книги, населеното място на получателя, както и от това дали стоките са изпратени до адрес или до офис.( До офис на Еконт за 1 кг около 5 лв, до адрес за 1кг около 6,50 лв.)
След успешно генерирана поръчка на сайта www.academicabooks.bg, наш колега ще се свърже с вас по телефона за потвърждаване на поръчката. Academicabooks изпраща своите пратки винаги с опция преглед. Academicabooks.bg не носи отговорност за повредена стока по време на доставка от страна на Еконт( имате опция преглед ).
Плащането се извършва чрез наложен платеж. Закупени вече книги не се връщат, освен при дефект на изданието(печатните издания подлежат на копиране и поради тази причина, нямате право на връщане, освен при липсващи страници, или друг дефект, който се установява в момента на получаване на стоката(всички поръчки имат преглед, за да се установи ако има проблем и да се предприеме рекламация ако е необходимо. Academicabooks.bg (като разпространител на печатни издания) си запазва правото да променя цените на книгите, ако има нови издания, или допечат и не е уведомена навреме за това от съответните издателства.

Доставки за чужбина( в рамките на ЕС)се извършват чрез предварително заплащане на поръчаните книги + сумата за доставка до съответния адрес. Наш колега ще се свърже с вас по е-мейл, за да уточните детайлите по поръчката. Нашата фирмена сметка е:
Парадигма ЕООД
Банка: Уникредит Булбанк
IBAN: BG18UNCR 9660 1037410700
SWIFT: UNCR BGSF