-10%

Социалният характер – теоретични и приложни аспекти

17.10 лв.

Автор : Пламен Минчев

Издателство : УИ “ Св. Климент Охридски “

ISBN : 9789540751085

Година : 2021

Корица : мека

Страници : 296

Език : български

Код: 9789540751085 Категории: , ,